A Fidelitas szerint Iványi Gábor egy "báránybőrbe bújt farkas"

És még a hajléktalanok ügyét sem sikerült megoldaniuk harminc év alatt.

Facebook-posztban támadja a Józsevárosi Fidelitas Pikó András polgármestert és Iványi Gábort, az Oltalom Karitatív Egyesület elnökét - írja a Gulyáságyú Média.

A lap szerint a Fidesz ifjúsági szervezete hétfőn azért támadta Iványit, mert állítólag a metodista lelkész - aki egy "báránybőrbe bújt farkas" - által vezetett egyesület "milliárdokból gazdálkodik", mégis „képtelen a hajléktalanproblémát kezelni”. A Fidelitas azt is megjegyezte, "harminc év alatt nem sikerült a problémát megoldani, sőt, a helyzet évről évre fokozódik!”

Ezt követően az ifjúsági szervezet a nyolcadik kerület polgármesterébe is belekötött. Azért, mert Pikó András a "józsefvárosiak pénzéből" 15 millió forint támogatást szavazott meg az egyesületnek.

Soraikat azzal zárták, hogy "Józsefváros jobbat érdemel".

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet