Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Nyugat díjat vett át a Finn Nagykövetségen

Az ukrán munkaerő megjelenéséről írt cikkünket díjazták.

Múlt héten szerdán a Finn Nagykövetség látott vendégül három Nyugatos újságírót. Főszerkesztőnk, Roznár Gyöngyi, Pais H. Szilvia és Papp Kata vett részt tőlünk a programon.

A díjátadó esemény előzménye a Transparency International Magyarország Alapítvány által meghirdetett oknyomozó újságírói mentorprogram, amire a Nyugat is beadta jelentkezését. A program lényege, egy cikk megírása, melyben egy tapasztaltabb újságíró (Szilvi) mint mentor és egy ifjabb újságíró (Kata) mint mentorált dolgozik együtt.

FB Transparency International

A pályázat keretén belül született egy tényfeltáró riportunk , amit nem csupán a bírálók ismertek el, de olvasóinktól is sok pozitív visszajelzést kaptunk.

A rendezvényen nem csak a média képviseltette magát, hanem nyugat-európai nagykövetek, nagykövet-helyettesek, politikai tanácsadók is részt vettek rajta.

A szervezők és diplomaták beszédeit követően átvettük elismerő oklevelünket, majd a párosokkal egy rövid beszélgetés következett a "pódiumon".

FB Transparency International

A protokolláris rész után lehetőségünk nyílt egy kis kötetlen eszmecserére a demokráciából jelesre vizsgázott nyugati államok diplomatáival.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra