A hódmezővásárhelyiek megszavazták: ott sem lesz tűzijáték

A tűzijáték törlésével felszabadult másfél millió forintot egyebek mellett a szociálisan rászorulók megsegítésére fordítják.

"A hódmezővásárhelyiek úgy döntöttek: nem lesz tűzijáték idén augusztus 20-án" – írta Facebook-bejegyzésében Márki-Zay Péter. A polgármester közölte, a lakók az ingyenes városi lapban szavazhattak, és nagy többségben voltak a nemre voksolók.

A város vezetője azt írta, a polgárok az „ ingyenes városi újságban elhelyezett lapon dönthettek a kérdésben. Több mint ötszáz szavazat érkezett: 460-an nemmel, 41-en igennel voksoltak, 8 szavazat érvénytelen volt. A tűzijáték törlésével felszabadult másfél millió forintot egyebek mellett a szociálisan rászorulók megsegítésére fordítják" – tette hozzá.

Márki-Zay azzal zárta bejegyzését, hogy a „tűzijáték lebonyolítására közbeszerzési eljárással választotta ki a város a beszállítót, aki már megkezdte az előkészületeket a munkára. Mivel katás vállalkozóról van szó, így az ő megsegítésére gyűjtést szervezünk Vásárhelyen.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek