A Honor Magic Watch 2 még mindig egy jó okosóra

Az okosóra ismerős lehet valahonnan, ez nem véletlen, hiszen a Huawei Watch GT2 testvérének is tekinthető. Ha úgy nézzük a Honor tulajdonosa és gyártója a Huawei. Attól függetlenül, hogy van néhány apró különbség a Magic Watch 2 és a GT2 között, de lényegében egy másik sportközpontú okoseszközt kapunk , amely két méretben érhető el. A Huawei Lite saját operációs rendszerén fut, és az ára szintén elfogadható, továbbá kevesebbe kerül, mint egy Apple Watch Series 7 vagy a Fitbit Versa 3.

Az okosóra remek társunk az edzésben

A Honor Magic Watch okosóra 15 különböző sportmódot és 13 futó funkciót is magában foglal, ezenfelül 50 méterig vízálló, így képes követni a vízben végzett tevékenységeket, beleértve a nyíltvízi úszást. A kijelző jól látható a vízben, hogy megtekinthessük az úszási eredményeket, és döntően jól tartja magát a pontosság frontján, amikor szembe állítjuk például a Garmin Fenix 6-tal miközben a nagyon megbízható Form Swim szemüveget viseljük. Az úszás után lenyűgöző mennyiségű adat áll rendelkezésre a Huawei Health alkalmazásban. Megvan benne még a stroke-felismerés, a tempó. Ez szegmensekre és diagramokra van lebontva, valamint az úszás pillanatképe. Mindez könnyen érthető.

Nem mindennapi külső

A gyönyörű design miatt praktikus kiegészítő a hétköznapokon és sport közben egyaránt, a számos okos funkció pedig hozzájárul ahhoz, hogy még hatékonyabbak és eredményesebbek legyünk. Ami az okosóra tokját illeti, rozsdamentes acélból készült, amely az űrkutatásban szintén gyakori anyag, mert magas szilárdsággal és tömegaránnyal rendelkezik. Ezen tulajdonságoknak hála az időmérő kevésbé sérülékeny a folyamatos használat következtében keletkező a kisebb ütésekre és a karcolásokra. A készülék ára korrektnek mondható, már 60 ezer forintért beszerezhetjük a hazai webes áruházakban.

emag.hu

Az Amoled kijelző állandóan aktív, így egy pillanat alatt képben lehetünk, vagyis gyorsan megtalálhatjuk rajta, amit keresünk. Az aktuális idő mutatásán túl a Magic Watch 2 személyes fotók megjelenítésére szintén alkalmazható. Több fényképet is tárolhatunk rajta, hogy minden alkalommal más képet láthassunk, amikor a csuklónk mozgásba lendül.

Az okosóra üzemideje akár két hétig kitart

Érdemes kihozni a legtöbbet ebből a készülékből! Az innovatív Huawei Kirin A1 segítségével a Magic Watch 2 az adatokat sokkal gyorsabban és kevesebb energia felhasználásával modernizálja, ennek megfelelően tovább bírja. Megállapítható, hogy a 46 mm-es típus üzemideje 14 nap, a 42 mm-s közel hét teljes napig üzemképes.

Sportolási lehetőségek okostelefon nélkül

A kettős műholdas helymeghatározó rendszer eredményeként a Magic Watch 2 okosóra tökéletesen rögzíti a sebességet és a megtett útvonalat futás, gyaloglás vagy kerékpározás alatt; túrázás és mászás során pedig lekövethető a magasság változása. Mindezek mellett célszerű párosítani az eszközt a Huawei Health okostelefon-alkalmazással, ahonnan megtekinthetők adataink, és módosíthatjuk az óra beállításait, például az értesítések támogatását és az új óralapok hozzáadását. Kicsit olyan érzés, mint a Samsung Health és Withings Health Mate alkalmazásának vegyítése. Leginkább az utóbbi, és ez határozottan jó dolog.

Nem túl zsúfolt, könnyen navigálhatunk az alkalmazásban, és ha akarjuk, akkor több adat és beállítás érhető el.

Vélemény

Elmondhatjuk, hogy a Honor Magic Watch 2 sok szempontból jobb sportközpontú okoskészülék, mint a drágább Huawei Watch GT2. Remekül néz ki, a sportkövetési funkciók szilárdak, és az akkumulátor élettartama is lenyűgöző. Ugyanakkor hiányoznak az olyan funkciók, mint a fizetési támogatás és az adatok más alkalmazásokba történő importálása. A lehető legtökéletesebb felhasználói élményért és az aktuálisan elérhető frissítésekért töltsük le a Huawei App Gallery-t, majd ezt követően a Huawei Mobile Services-t, ha szükséges, a Huawei Health applikációt is, hogy ez a kiváló okosóra zavartalanul szolgálja kényelmünket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

(X)