Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A járvány időszaka alatt telefonos info-vonal működik a Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban

A "legközelebbi hozzátartozó" egy megadott telefonszámon érdeklődhet kórházban fekvő rokona állapota felől.

A hívható számot és a részleteket a honlapján tette közzé az intézmény.

A járvány időszaka alatt telefonos info-vonal működik a Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban - tette közzé honlapján az intézmény. Eszerint a járvány ideje alatt a 06-94/519-090-es telefonszámon elérhető „info vonal” azon hozzátartozók hívását fogadja, akik kórházban fekvő rokonaikról szeretnének tájékoztatást kérni. A telefonszám csak munkanapokon, hétfőtől csütörtökig 8:00–16:00, pénteken 8:00–13:00 között hívható.

A telefonon történő adategyeztetés után a kezelőorvos 24 órán belül visszahívja a legközelebbi hozzátartozót a megadott telefonszámon, és tájékoztatja a beteg állapotáról. A Markusovszky kórház azonban felhívja a hozzátartozók szíves figyelmét, hogy adatvédelmi és betegjogok miatt csak a betegdokumentációban is rögzített „legközelebbi hozzátartozó”-t tudják visszahívni, és számukra felvilágosítást adni. A legközelebbi hozzátartozó személyét a beteg a kórházba történő felvételkor adja meg, ez a beteg kórlapján rögzítésre kerül.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek