Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Na tessék, a Jobbik keze van Pars Krisztián autójának összetörésében?

Legalábbis a szombathelyi Fidelitas ezt nyomozta ki...

Mint már beszámoltunk róla, a világhírű dobóatléta a közösségi oldalon keresi autója ámokfutó összetörőjét . A szombathelyi Fideslítás most egy újabb megközelítéssel áll elő közleményében. Arra még mi sem gondoltunk volna, hogy a politika tönkretevő keze ide is elér.

Szerelője törte össze Pars Krisztián Audiját?
Tánczos Mihály

Íme a közlemény:

Fidelitas: Jobbik-közeli ámokfutó törte össze Pars Krisztián autóját?

A mai napon érkezett a hír, miszerint Pars Krisztián olimpiai kalapácsvetőnk nagy értékű gépjárművét ma reggel összetörték. Pars Krisztián a következőket írta Facebook üzenetében: Keresem L. Dávidot és társait akik ittasan és kábítószeresen a mai nap folyamán összetörték a szerelése nála hagyott autómat! Aki bármit tud a tartózkodásáról kérem privátban jelezze! Mindent megosztást köszönök!

A Fidelitas Szombathelyi Szervezete mélyen együtt érez Pars Krisztiánnal, egyúttal kéri a rendvédelmi szerveket, hogy mielőbb fogják el az elkövetőket!

Az ügynek azonban van egy fontos politikai vonulata is, a feltételezett elkövető Facebook oldalán látható, hogy ismerősei között több jobbikos politikus is szerepel, többek között Bana Tibor, a párt Vas megyei elnöke, Balassa Péter városi képviselő és Varga Dániel, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának alelnöke is. Világosan kiderül az is, hogy a Pars Krisztián által keresett elkövető kedvelője több tucat vidéki Jobbik oldalaknak (Jobbik Sopron, Jobbik Újpesti Ifjúsági Tagozat, Jobbik Újbudai Ifjúsági Tagozat, Jobbik Szarvasi Ifjúsági Tagozat, Jobbik Dorogi Ifjúsági Tagozat, Jobbik Gyöngyösi Jobbik Munkaügyi Kabinet, Jobbik Kecskeméti Ifjúsági Tagozat, Jobbik Nagykanizsai Ifjúsági Tagozat, Jobbik Komáromi Ifjúsági Tagozat, Jobbik Egri Ifjúsági Tagozat, Jobbik Soroksári Ifjúsági Tagozat, Jobbik Nyíregyházi Ifjúsági Tagozat) , és politikusoknak (Vona Gábor, Z. Kárpát Dániel, Morvai Krisztina, Balczó Zoltán, J. Tamás István, Kepli Lajos, Lipovits Máté, Dúró Dóra, Gyöngyösi Márton)

Felszólítjuk a Jobbik Magyarországért Mozgalom Vas megyei elnökét, Bana Tibort, hogy nyilatkozzon arról, tagja-e a szervezetnek a károkozással, ittas vezetéssel és kábítószerrel történő visszaéléssel vádolt L. Dávid?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra