Hatalmas sor állt a tűző napon a szombathelyi Tófürdő bejárata előtt

A hőségriasztás és a napok óta tartó hőség ellenére egy pénztárral akarták kibekkelni a délutáni rohamot.

Több olvasói levelet és fotót is kaptunk, hogy hatalmas sor állt a tűző napon a szombathelyi Tófürdő bejáratánál. Csak az egyik pénztár volt nyitva, ami azért is érthetetlen, mert délután 4 órától válthatnak kedvezményes jegyet a Szent Márton kártyát villantó szombathelyiek.

Ilyen volt a helyzet a sorban állva
Olvasó

A jelek szerint erre a Szova nem igazán készült, ahogy azt sem sikerült összerakniuk, hogy a napok óta tartó kánikula és a jó előre kiadott hőségriasztás strandolásra fogja késztetni az embereket.

És ilyen kívülről
olvasó

Ennek most egy nagyjából 50 méteres sor lett az eredménye. A hab tortára pedig az, hogy a Tófürdő este 8-kor zár, emiatt a medencéket fél 8-ig el kell hagynia mindenkinek. Már ezért sem mindegy, mennyit kell sorba állni a csobbanás előtt.

Legalább volt hol támaszkodni várakozás közben
olvasó

Az olvasóink egy része azt is nehezményezi, hogy a Tófürdő a tervek szerint augusztus végén bezár, akármilyen is lesz az idő. Így, ha szeptemberre is marad a nyárias melegből, akkor Vasvárra kell menniük. A szombathelyinél még az ausztriai kisvárosok strandjai is tovább tartanak nyitva, áll az egyik levélben.

Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Már majdnem
olvasó

A helyzet persze megint az, hogy nem sikerült egy előre látható szituációra felkészülni, valószínűleg nem most utoljára. A történetben nem is az dühíti a legjobban az olvasókat, hogy nem volt folyamatosan nyitva mindkét pénztár, hanem az, hogy nem reagáltak a kialakult helyzetre. Ha 10-15, ne adj Isten 30 percen belül kinyit a másik kassza, mindenki egy kicsit boldogabb lehetett volna.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet