A kegyelmével kiengedett K. Endre falujában nyaralt Novák Katalin

Négy hónappal azután ment éppen Zabolára pihenni, hogy kegyelmet adott a pedofil bűncselekmény eltussolásában résztvevő K. Endrének.

2023 nyár végén, négy hónappal azután, hogy kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil bűncselekmények eltussolásában segédkező igazgatóhelyettesének, az erdélyi származású K. Endre szülőfalujába ment nyaralni Novák Katalin, ezt a Magyar Hang derítette ki a lemondott köztársasági elnök Facebook-posztjai alapján.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A lap szerint Novák Katalin és családja 2023 augusztusában több napot is Zabolán töltött. A lap az épületek alapján azonosította be a helyszínt, Novák Katalin posztjainál ugyanis csak Erdélyt jelölte meg, a települést valamiért nem.

Így is egyértelmű, hogy járt abban a zabolai Mikes kastélyban is, amelynek felújításához a magyar adófizetők legalább egymilliárd forinttal járultak hozza.

Ez a pénz tulajdonképpen egy exkluzív luxusszállodához vándorolt, amely a környéket járó turisták számára még csak nem is látogatható, a zárt magánterületre kizárólag a szállóvendégek mehetnek be.

A lap számos kérdést küldött a Sándor-palotának, de csak szűkszavú válasz érkezett: Novák Katalin 2023 augusztusában magánprogramra, családi nyaralásra utazott Zabolára, így azt saját maga finanszírozta. Sem K. Endrével, sem feleségével, sem édesanyjával az államfő nem találkozott. A családi nyaraláson nem került szóba K. Endre ügye.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek