A kegyes halál mellett döntött a volt holland kormányfő

Meghalt a 93 éves Dries van Agt volt holland miniszterelnök és vele egyidős felesége, miután eutanázián estek át.

Meghalt a 93 éves Dries van Agt volt holland miniszterelnök és a vele egyidős felesége, miután eutanázián estek át – írja a parameter.sk.

„Kézen fogva halt meg szeretett feleségével, Eugenie van Agt-Krekelberggel, aki több mint 70 éven keresztül mindenben támogatta őt, és akit mindig az én csajomnak nevezett” – közölte volt kormányfő által alapított The Rights Forum non-profit emberjogi szervezet.

Dries van Agt és felesége régóta küzdött betegségekkel. A volt kormányfő 2019-ben agyvérzést kapott, miközben beszédet tartott egy palesztin megemlékezésen, és soha nem gyógyult meg teljesen. Február 2-án ünnepelte 93. születésnapját, az eutanáziát 5-én hajtották végre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek