Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A KLIK már az osztálytermek kifestését is a szülőkre hagyja

Újabb mélypont a magyar oktatásban.

Nemrég Hadházy Ákos, LMP-s képviselő osztotta meg egy szekszárdi iskola történetét. A szülők a Facebookon szervezték meg az egyik osztály kifestését, amire azért volt szükség, mert a KLIK csak a festéket adta nekik. A festést, amivel így teljesen magukra maradtak a szülők, az őszi szünet ideje alatt oldanák meg.

A posztból kiderül, hogy két választásuk volt a szülőknek: vagy kifestik maguk az osztálytermet a diákok segítségével, vagy saját pénzből állják a szakemberek munkáját.

Hadházy Ákos

2017 (!), középiskola Szekszárdon, KLIK : "kedves szülők, a Klik lehetőséget adott az osztály kifestésère. Ők csak festéket adnak, döntsétek el, hogy megcsináljátok ti vagy fizetitek a mestert"....

Hadházy Ákos posztja alá rengeteg hozzászólás érkezett, egyesekben felelevenültek a hatvanas évek emlékei, azt mondják, hogy akkor hallottak utoljára ilyenről, amikor gyerekkorukban nekik kellett kifesteni a termeket, aminek borzalmas lett az eredménye.

(Címlapképünk illusztráció)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra