A kör közepén áll Zala megye fideszes országgyűlési képviselője

Vigh Lászlót körbeveszik és körbetáncolják a női polgármesterek.

Először paródiára gyanakodtunk, de aztán – mint újabban annyiszor – kiderült, hogy komoly az ügy.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A ZTV Híradó bemondója azzal vezeti fel a hírt, hogy „rendhagyó találkozót tartottak Lendvajakabfán”, és ez kétségkívül igaz.

A kis Zala megyei településen a megye egyes számú választókerületének női polgármesterei találkoztak a kerület országgyűlési képviselőjével, Vigh Lászlóval.

youtube

A női polgármesterek kötetlen formában tudtak beszélni a problémáikról és a felmerülő kérdésekről.

A képviselő a riportban kifejti a női polgármesterség kihívásait és a településvezetők is beszámolnak a munkájukról. Eddig semmi rendkívüli nincs, majd érkezik a csattanó.

„A programot egy meglepetés produkció is színesítette” – hallható 2.30-nál a felvételen.

Ezek szerint a hölgyek elsajátítottak néhány tánclépést, majd a képviselővel közösen előadtak egy koreográfiát, amelyhez hozzátartozott az is, hogy a településvezető hölgyek körbetáncolták Vigh Lászlót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet