A korlátozásokról szóló rendelet hamarabb megjelent egy autósbolt honlapján, mint a Magyar Közlönyben

Hadházy Ákos szúrta ki az anomáliát.

Gaál Kristóf rendőrségi szóvivő az operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján Operatív törzs: El kell halasztani a hétvégére tervezett oltásokat 2021. March 05. 12:52 türelmet kért, amiért az ország lezárásának részletszabályait tartalmazó kormányrendelet még mindig nem jelent meg.

A kormányrendeletek megjelenésének hivatalos platformja a Magyar Közlöny, ám egy autóalkatrész-bolt honlapján valamiért mégis hamarabb volt megtalálható. Az anomáliát Hadházy Ákos szúrta ki, az erről szóló Facebook-bejegyzésében pedig elérhetővé tette a rendeletet is.

Az országgyűlési képviselő szerint az történhetett, hogy "Orbán elküldte a szöveget az autógyártóknak - jó lesz így, Uraim?- ahonnan a tervezetet továbbküldték a tagoknak. Így tudhatjuk meg hamarabb a részleteket egy webshopból, mint a Közlönyből."

A kormányrendelet idő közben azért megjelent a Magyar Közlönyben is. Az oldal továbbra is akadozik, de akinek szerencséje van, itt olvashatja el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Operatív törzs: El kell halasztani a hétvégére tervezett oltásokat

Az oktatás a tervek szerint április 7-én indul újra.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet