A Körmend Zalaegerszegen indította győzelemmel a szezont

Megdolgoztak érte a piros-feketék.

Zalakerámia ZTE KK - Egis Körmend 80-84 (20-16, 22-22, 22-27, 16-19)

Bajnokság, 14. forduló

Zalaegerszeg

Cziffra Cs., Söjtöry T., Kovács N. (Forrai S.)

Zalakerámia ZTE KK: Wilson 21/3, Simo 7/3, Bonifert 9/3, Barnett 7/3, Harris 20. Cserék: Guyton 3, Németh 2, Horti 10/3, Polster -, Révész 1.

Egis Körmend: Stokes 23/9, White 17/3, Szavics 12/3, Martinez 2, Krivacsevics -. . Cserék: Kenéz -, Balogh -, Mócsán 6/6, Ferencz 9/9, Garrett 15.

Az első félidőben a ZTE dominált, ebben a játékrészben Wilsonnal nem tudtak mit kezdeni a körmendiek. A második félidőre szigorított védekezésén a Körmend, amitől értelemszerűen a támadása is feljavult. Felváltva vezettek a csapatok, és a meccs éppen akkor ért véget, amikor a Körmend vezetett. Hihetetlenül izgalmas mérkőzést játszottak a csapatok a semleges nézők legnagyobb örömére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport