Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

A környező országok közül nálunk a második legdrágább az üzemanyag

Ismét előkerült a hazai üzemanyagárak kérdése, s már szinte nem múlik el nap anélkül, hogy a kormány prominensei – élükön Orbán Viktorral – ne lebegtetnék meg a 95-ös benzin és a gázolaj hatósági árának ismételt bevezetését.

„A kormány célja, hogy itthon ne legyen drágább a tankolás, mint a környező országokban, például Romániában vagy Szlovéniában” – idézte a Portfolio a csütörtöki kormányinfóról Gulyás Gergelyt, a Miniszterelnökséget vezető minisztert.

A Holtankoljak.hu-n fellelhető, az idén szeptember 27.-én érvényes árak alapján viszont, ahogyan az alábbi két ábrán látható, messze még a cél: a környező országok közül nálunk a második legdrágább az üzemanyag. Van, ahol nem is kevéssel olcsóbb.

Üzemanyagárak
holtankoljak.hu
Üzemanyagárak
holtankoljak.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek