A Kőszegi-hegységbe holnap megérkezik a hó

Kiadós csapadékkal érkezik egy mediterrán ciklon, jelentősebb hótakaró nyugati hegységeinkben alakulhat ki.

Pénteken egy mediterrán ciklon csapadékrendszere éri el a Kárpát-medencét. Az ország túlnyomó részén esőre kell számítani, amiből kiadósabb mennyiség a Dunántúlon várható.

Északnyugaton és a Bakonyban azonban délutántól havas esőbe, havazásba válthat át az eső, este pedig a Börzsöny és az Északi-középhegység magasabb hegycsúcsain is előfordulhat havas eső, havazás – írja az Időkép .

Számottevőbb és tartósabb hótakaró a Kőszegi- és Soproni-hegységben, illetve a Bakonyban alakulhat ki, előbbi legmagasabb csúcsain akár 5 centit meghaladó mennyiségben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás