A közönség is dönthet, kik lépjenek fel a 2024-es Sitkei Rockfesztiválon

Március 10-ig lehet szavazni.

A közönséget is bevonják a műsor-összeállításba a 36. Sitkei Rockfesztivál szervezői. Szavazást indított a Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület az amatőr, feltörekvő zenekarok népszerűsítésére.

A közönség kezében van a döntés, ki lépjen fel a kora délutáni órákban a 36. Sitkei Rockfesztiválon, amelyet idén augusztus 30-31-én tartanak meg Sitkén, a Kálvária-dombon.

A főbb fellépők nevei már korábban kiderültek, az alábbi együttesek zenélnek 2024-ben Sitkén:

Dying Wish, Depresszió, Kárpátia, Atilla Fiai Társulat Varga Miklóssal, Falcon Project, Ismerős Arcok, Lord, Road, Omen.

A program még két zenekarral biztosan kiegészül, hogy kikkel, arról kizárólag a közönség dönt.

A szervezők egy előválogatást követően 12 feltörekvő, tehetséges rock/metálbandát neveztek meg.

A Sitkei Rockfesztivál Facebook-oldalára minden zenakarról feltöltöttek egy képet, egy rövid bemutatkozást és egy videólinket. Az a kettő együttes, amelyik a legtöbb lájkot kapja, felléphet a 36. Sitkei Rockfesztiválon. A szavazás határideje: 2024. március 10. (vasárnap) 22 óra.

A Nyugat.hu fotósának, Mészáros Zsoltnak a zenekarára is lehet szavazni. Ők az EVILUTION. De versenyben van még az AFIUM, a Butterbros, a FLOUT, a KerecseN, a Mhorai, a Novelzone, a Pair o’Dice, a Red Hot Chili Pappas, a SenoR Zenekar, a SHIRLEY és a Spitfire.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek