A légiparádét lefújták, de a Gripenek azért megjelentek

Önszorgalom, meg azért mégis, vagy valami ilyen.

A várhatóan kedvezőtlen időjárási körülmények miatt a Magyar Honvédség szakértőinek döntése értelmében elmarad Elmarad a szombat délelőtti légi parádé 2022. August 19. 14:35 a szombat délelőtt 9 órára tervezett légi parádé – közölte az augusztus 20-i nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője, Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár pénteken. A Magyar Honvédség Facebook-oldalára feltöltött történetből és fotóból viszont kiderült, hogy három Gripen mégis áthúzott a belváros felett.

Gripenek az égen
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet