Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Megyei Jogú Városok Szövetsége közösen fordul a kormányhoz kompenzációs igényeivel

Nemény András, Szombathely polgármestere számolt be erről.

Ezt írja Facebook oldalán:

"Pécs polgármesterével, Péterffy Attilával együtt érveltünk amellett, hogy a 23 várost képviselő Megyei Jogú Városok Szövetsége dolgozzon ki és küldjön el a kormánynak egy javaslatot, melyben az infláció emelkedés, az iparűzési adó kiesés, az energiaárak és a bérfejlesztés okozta többletforrás igény kompenzációját kérjük.

Nagy eredménynek tartom, hogy a többségben lévő kormánypárti polgármesterek is az ügy mellé álltak és hamarosan elkészül a közös javaslat. Azt ígértem a városi közgyűlésen, hogy szövetségeseket szerzek arra, hogy Szombathely nehéz gazdasági helyzetén segítsünk.

Örülök, hogy sikerült, hiszen a 23 legnagyobb magyar város komoly erőt képvisel. Köszönet azoknak, akik a pártszíneken túl is tenni akarnak a rájuk bízott emberekért, városukért."

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek