A Megyei Jogú Városok Szövetsége közösen fordul a kormányhoz kompenzációs igényeivel

Nemény András, Szombathely polgármestere számolt be erről.

Ezt írja Facebook oldalán:

"Pécs polgármesterével, Péterffy Attilával együtt érveltünk amellett, hogy a 23 várost képviselő Megyei Jogú Városok Szövetsége dolgozzon ki és küldjön el a kormánynak egy javaslatot, melyben az infláció emelkedés, az iparűzési adó kiesés, az energiaárak és a bérfejlesztés okozta többletforrás igény kompenzációját kérjük.

Nagy eredménynek tartom, hogy a többségben lévő kormánypárti polgármesterek is az ügy mellé álltak és hamarosan elkészül a közös javaslat. Azt ígértem a városi közgyűlésen, hogy szövetségeseket szerzek arra, hogy Szombathely nehéz gazdasági helyzetén segítsünk.

Örülök, hogy sikerült, hiszen a 23 legnagyobb magyar város komoly erőt képvisel. Köszönet azoknak, akik a pártszíneken túl is tenni akarnak a rájuk bízott emberekért, városukért."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek