A Mézkirálynőből polgármester lett, az Ørdøg frontemberét pedig a képviselőtestületbe szavazták be

Érdekességek a 2024-es önkormányzati választásokról.

Nagykamaráson polgármesternek választották a 2022-es Mézkirálynőt, azaz Mohácsi Klaudiát, aki függetlenként mérettette meg magát a 2024-es önkormányzati választásokon. A szavazók 42,53 százaléka szavazott rá, ami 259 voksot jelent a gyakorlatban.

Mohácsi 29 évesen lett a település első embere, egyébként 6 éve méhészkedik. A méhészeknek és mézkedvelőknek létrehozott szépségverseny győzteseként sok helyen járt az országban és külföldön, míg a magyar mézet népszerűsítette.

Szintén függetlenként, Pócsmegyeren indult és szerzett mandátumot a képviselőtestületben Vörös András, az Ørdøg és a Diabolus In Musica jelenlegi, a Superbutt korábbi frontembere. Róla kevesen tudják, hogy jogászként szerzett diplomát, a zenélés mellett pedig könyvkiadó és a Lángoló Gitárok ügyvezetője, többek között.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek