A minikarnevál elhozta Szombathelyre a Budapest Bárt

A varázslat a régi volt.

Míg tegnap azon keseregtünk, hogy a kormány által szervezett ingyenkoncertekből Ellenzéki városoknak ingyenkoncert sem jár 2021. August 28. 09:25 Szombathelynek nem jut, estére kiderült, tudunk mi idehozni kormánypénz nélkül is zenét, mégpedig minőségit. A szombat záró zenekara a Fő téren a Budapest Bár volt ugyanis, akik ezúttal sem okoztak csalódást.

Budapest Bár koncertje
Ezúttal a téren
Mészáros D. Zsolt

Két éve írtunk a folyton változó csapatról, amikor az Agora MSH-ban Ismét elvarázsolta a szombathelyieket a Budapest Bár, ezúttal Tóth Verával az oldalukon 2019. March 16. 14:33 léptek fel, megállapítva már akkor is, hogy a Budapest Bár dalaira mindig vevő Szombathely, ezért nem is meglepő, hogy soha nem hagyják el a színpadot ráadás nélkül. És tegnap sem.

Budapest Bár koncertje
Ellenfényben
Mészáros D. Zsolt

A Budapest Bár a Stereo Swing után következett a szombathelyi estében, ami jó felvezetésnek bizonyult. Aztán elkezdett az eső cseperészni, de mintha mindegy, volna, el is állt. Zsúfolásig megtelt a Fő tér a kordonon kívül és belül is (a képre kattintva a galériában megkeresheti magát), és nem tombolt senki sem.

Budapest Bár koncertje
Csurig a tér
Mészáros D. Zsolt

Mondjuk a Budapest Bárra nem is lehet, ez nem az a zene. "Örökzöld táncdalokat, filmslágereket, kuplékat adnak elő újszerűen, kiváló ízléssel, kifinomult cigányzenei háttérrel." - írja róluk a wikipédia, de aki ismeri őket, tudja, hogy ez az egész ennél jóval több. Hogy mennyivel, azt hallgassák meg most.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra