Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A minikarnevál elhozta Szombathelyre a Budapest Bárt

A varázslat a régi volt.

Míg tegnap azon keseregtünk, hogy a kormány által szervezett ingyenkoncertekből Ellenzéki városoknak ingyenkoncert sem jár August 28. 09:25 Szombathelynek nem jut, estére kiderült, tudunk mi idehozni kormánypénz nélkül is zenét, mégpedig minőségit. A szombat záró zenekara a Fő téren a Budapest Bár volt ugyanis, akik ezúttal sem okoztak csalódást.

Budapest Bár koncertje
Ezúttal a téren
Mészáros D. Zsolt

Két éve írtunk a folyton változó csapatról, amikor az Agora MSH-ban Ismét elvarázsolta a szombathelyieket a Budapest Bár, ezúttal Tóth Verával az oldalukon 2019. March 16. 14:33 léptek fel, megállapítva már akkor is, hogy a Budapest Bár dalaira mindig vevő Szombathely, ezért nem is meglepő, hogy soha nem hagyják el a színpadot ráadás nélkül. És tegnap sem.

Budapest Bár koncertje
Ellenfényben
Mészáros D. Zsolt

A Budapest Bár a Stereo Swing után következett a szombathelyi estében, ami jó felvezetésnek bizonyult. Aztán elkezdett az eső cseperészni, de mintha mindegy, volna, el is állt. Zsúfolásig megtelt a Fő tér a kordonon kívül és belül is (a képre kattintva a galériában megkeresheti magát), és nem tombolt senki sem.

Budapest Bár koncertje
Csurig a tér
Mészáros D. Zsolt

Mondjuk a Budapest Bárra nem is lehet, ez nem az a zene. "Örökzöld táncdalokat, filmslágereket, kuplékat adnak elő újszerűen, kiváló ízléssel, kifinomult cigányzenei háttérrel." - írja róluk a wikipédia, de aki ismeri őket, tudja, hogy ez az egész ennél jóval több. Hogy mennyivel, azt hallgassák meg most.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra