A miniszterelnök kalandjai: szemléz, szakért, találkozik, magyaráz

Orbán a határon ötven másodpercben.

Március 21-én reggel került fel Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalára az az 50 másodperces videó, amelybe azt a három napot sűrítette a kormányfő kampánystábja, amikor Orbán áttette székhelyét Debrecenbe.

A videóban láthatjuk, ahogy a miniszterelnöki stáb a Honvédség három új helikopterével elrepül a keleti országrészbe, majd Orbán Ruszin-Szendi Romolusz altábornaggyal, a Honvédség főparancsnokával egyeztet.

A miniszterelnök kezet ráz a debreceni középiskolás kadétokkal, majd egy rendőrségi objektumban mutogat a rendőrök által prezentált videófelvételekre, láthatjuk Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Pintér Sándor belügyminiszter, no meg több rendőr és egy pénzügyőr társaságában.

A videóba bekerült az is, ahogy egy éppen az ebédjét fogyasztani próbáló, menekült kisgyereknek a fejét simogatja a kormányfő, valamint több más menekült anyukával és gyerekeivel, és kórházi dolgozókkal beszélget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű