A Momentum frakcióvezetője ellen eljárás indult, mert jelképesen eltemette a magyar oktatást

Bedő Dávid szerint a hatalom megmutatta igazi arcát.

„A reggelt a bíróságon kezdtem. Közigazgatási eljárást indítottak ellenem egy tavalyi megmozdulás miatt, amelyen képletesen eltemettük a magyar közoktatást a Belügyminisztérium előtt” - közölte egy csütörtök délutáni bejegyzésében a Momentum Mozgalom frakcióvezetője, amit a Népszava idéz.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Bedő Dávid azt hangoztatta, hiába volt szabályos a megmozdulás, ez a hatalmat nem érdekli. Az állampárt, amikor már semmilyen fogást nem talál az ellenfelén, akkor a gyülekezési törvényhez nyúl - tette hozzá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek