A Momentum gyújtósnak használná a Fidesz által kiírt nemzeti konzultáció kérdőíveit

Hogy legyen mivel begyújtani a rezsiválság idején.

A Momentum a Facebookon jelentette be, hogy amennyiben a Fidesz újabb konzultációt indít, akkor a konzultációs íveket országszerte össze fogják gyűjteni és gyújtós gyanánt eljuttatják azt a rászorulóknak.

„A kormány újabb hazug és demagóg nemzeti konzultációt indít annak érdekében, hogy elfedje, mekkora szociális katasztrófába sodorták az országot”

Momentum - nemzeti konzultáció
Facebook

– írta közleményében az ellenzéki párt. Szerintük újabb feleslegesen elköltött milliárdokat jelent a nemzeti konzultáció, miközben egyre több ember számára napi szintű probléma, hogy be tudja fűteni az otthonát.

– Ha már a kormány valós segítséget nem ad, a sok-sok papíranyag hasznosuljon a legjobban! Ezért a Momentum országszerte begyűjti majd a konzultációs íveket, amelyeket aztán eljuttatunk a rászorulóknak, hogy legalább legyen mivel begyújtani a rezsiválság idején

– írták. Úgy vélik: ezzel „kihozzák a Fidesz propagandájából a maximumot”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t