A Momentum külföldön szervez tüntetéseket október 23-ára

Nemcsak a magyar, de a brit, a német és a francia fővárosban is tüntetnek majd a magyar tanárok mellett.

Nem csak Budapesten lesz tanárok mellett szolidaritási tüntetés – adta hírül szerkesztőségünknek küldött közleményében a Momentum. A párt beszámol róla, hogy az ADOM Diákmozgalom és a PDSZ által szervezett közös budapesti megmozdulás mellett több nagy európai városban is lesz demonstráció a magyar tanárok helyzete miatt, amelyeket a Momentum szervez.

Vasárnap egy időben, délután 2 órakor Londonban, Münchenben, Párizsban, Hamburgban és Dublinban is tüntetni fognak a kint élő magyarok a tanárokért. Eddig ez a legszéleskörűbb ellenzéki szervezésű megmozdulás, amit az idei ünnepre szerveznek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek