A Momentum tüntetést szervez a kínai arcfelismerő rendszer és az orosz hekkertámadás miatt

"Ne legyenek kétségeink: a Fidesz bármire képes, ha a hatalom megtartásáról van szó."

Tompos Márton, a Momentum Mozgalom alelnöke Facebook-oldalán jelentette be, hogy pártja tüntetést szervez. Ezt írja:

"Az orosz hekkereknek szabad bejárásuk van a magyar külügy informatikai rendszerében, és már a személyes adatainkat is kiárusítaná a magyar kormány a keleti diktatúráknak.

Kínai rendőrök után ugyanis kínai arcfelismerő megfigyelő-kamerák is érkezhetnek Magyarországra. Ne legyenek kétségeink: a Fidesz bármire képes, ha a hatalom megtartásáról van szó.

Tiltakozzunk együtt az orosz és kínai befolyás ellen, álljunk ki a szabad és európai Magyarországért május 25-én, szombaton 18 órakor az orosz nagykövetség épületénél, majd pedig vonuljunk át a kínai nagykövetség épülete elé."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek