Vonatbaleset Sorkikápolnánál: besétált a sínek közé és szembefordult a mozdonnyal, így várta a halált

Egy ápolónő is utazott a vonaton, azonnal leszállt segíteni.

Öngyilkossági szándékkal állt a sínekre hétfőn délelőtt egy férfi Hatmajor forgalmi kitérő és Sorkikápolna között, egy bányaterület mellett. A Szombathelyről Zalaszentivánra tartó vonat elütötte.

TM/Nyugat.hu

A férfi a vonat alá zuhant, de túlélte a gázolást. A szerelvény 16 utasa között munkából hazafelé tartó ápolónő is volt. Ő is azonnal ment segíteni, bár azt mondták neki, hogy ne szálljon le a vonatról.

TM/Nyugat.hu

Az asszony elmondta, hogy a férfi mozdulatlanul feküdt a sínek között, az egyik lábát levágta a kerék.

TM/Nyugat.hu

A férfit szombathelyi tűzoltók segítségével emelték ki a sínek közül és a mentők életveszélyes állapotban a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

TM/Nyugat.hu

A GYSEV nem tudott autóbuszt küldeni az utasokért, mivel több kilométeres földúton, bányaterületen keresztül lehetett megközelíteni a helyszínt, ezért a vasúttársaság hétszemélyes teherautója vitte ki az utasokat a területről, több fordulóval.

TM/Nyugat.hu

Információnk szerint a férfi kerékpárral érkezett ki a helyszínre, amit egy oszlopnak támasztott. A bicikli kosarában hagyta a kulcsát, telefonját, cigarettáját, majd a vonat érkezésekor besétált a sínek közé és szembefordult az érkező szerelvénnyel.

TM/Nyugat.hu

A mozdonyvezető az eset után kérte a felmentését az aznapi munkavégzés alól, ezért a helyszíni szemle befejését követően más vezetővel indult tovább a vonat.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló