A nyilvánosság teljes kizárásával temetik el Tompos Kátyát

A sír helyét utólag hozzák nyilvánosságra.

Titokban, a nyilvánosság teljes kizárásával helyezik végső nyugalomra a május 31-én elhunyt közkedvelt színésznő-énekest, Tompos Kátyát - írja a Blikk.

A lap megtudta, a temetés még nem történt meg, annak részleteiből azonban kihagyják a közönséget, csak szűk körben osztják meg.

Ezt kérték a családtagok arra hivatkozva, hogy maga a művésznő is visszahúzódó ember volt.

Később a színésznő tisztelőinek is lesz lehetőségük a búcsúzásra a sírnál, amelynek helyét utólag nyilvánosságra hozzák.

Tompos Kátya évek óta súlyos beteg volt, és későn is fordult a nyilvánossághoz segítségért. Amikor bejelentették, hogy a megsegítésére szervezett gyűjtés sikerrel lezárult, akkor érkezett a halálhíre Ma hajnalban elhunyt Tompos Kátya May 31. 09:28 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek