A péntek az osztalékok napja? Röpködtek a százmilliók Várkonyi Andrea és Sebestyén Balázs körül

Jól mennek ezek a cégek, nem kell csodálkozni. És még Schadl György helyettesének is leeshet 100 millió.

Szépen hízik Mészáros Lőrinc feleségének, Várkonyi Andreának a reklámügyi tevékenységgel foglalkozó cége. A Whitedog Media Kft. 2020-as alapítása óta tör egyre feljebb, a 2023-as pénzügyi beszámolójuk szerint Várkonyi 821 millió, a kisebbségi tulajdonos Gergely Judit pedig 273 millió forint osztalékot vehetett ki tavaly.

Mészáros Lőrinc felesége nagyjából 3 év alatt 1,7 milliárd forinttal lett vastagabb - írja a 444.hu.

Kicsit szerényebb eredményt tudhat magáénak Sebestyén Balázs. Neki két Kft-je van, az egyik a Dharmacsakra, a másik pedig a Phova. Az Opten információi szerint csak az utóbbi üzemel, és az alapító határozat szerint 147 millió forint osztalékot fizettek ki saját magának - írja a 24.hu.

Jó évet zárt Schadl György helyettesének, Andresin Konstantin végrehajtó cége is. Náluk 277 millió forint volt árbevétel 2023-ban, az adózott eredmény pedig 101 millió forint lett, ebből végül 100 milliót akár fel is vehet osztalékként a helyettes - írja a telex.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek