A podcast ma Magyarországon: Mire jó? Miben más? Miért csak ekkora?

Erre keressük a választ a Független Médiaközpont online beszélgetésén, amin részt vesz lapunk főszerkesztője, Roznár Gyöngyi is. A beszélgetés nyilvános.

Akik rendszeresen nézik a Nyugat.hu-t, vagy esetleg a közösségi oldalunkon jött már vele szembe az élő közvetítés, tudják, hogy szívesen podcastelünk.

Készítettünk már sorozatot a rendszerváltásról, a jogállamiságról, rendszeresen megszólaltatunk érdekes - akár hétköznapi – embereket, és elemezzük nektek a hét történéseit. Pénteken három órakor pedig a Facebookon közvetítjük élőben beszélgetéseinket. Podcast rovatunk itt található , hallgass csak bele!

A több mint egy év alatt szerzett tapasztalatainkat most megoszthatjuk veletek. A Független Médiaközpont A podcast ma Magyarországon: Mire jó? Miben más? Miért csak ekkora címmel nyilvános online beszélgetést szervez.

Egyebek közt a következő kérdésekre keressük a választ: Milyen üzleti céllal lehet és érdemes podcastet indítani? Másképpen kell-e hozzáállni, mint egy rádióműsorhoz? Miként lehet nagy közönséget elérni a rendszeres podcast epizódokkal?

Résztvevők :

 • Roznár Gyöngyi, a nyugat.hu főszerkesztője
 • Szigeti Péter, a 24.hu lapigazgatója
 • Tóth Szabolcs Töhötöm, "Az élet meg minden" portréinterjú-podcast vezetője
 • A beszélgetést vezeti: Pohly Ferenc digitalizációs tanácsadó, podcaster (Meti Heteor, csúnyarosszmajom)

  Az időpont 2021. február 25., csütörtök, 16:00 óra. Regisztráció 2021. február 23-ig az online jelentkezési lapon

  Az esemény Facebook oldala itt található.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Podcast