A részeg férfi verte az élettársát, de még az ajtót is kirúgta tokostól

Most a bíróságon bizonyíthat.

A Szombathelyi Járási Ügyészség kétrendbeli kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint éveken keresztül – ittas állapotában – rendszeresen szidalmazta és bántalmazta élettársát, valamint a nő hozzájuk költöző testvérét. A vádlott féltékenysége miatt a párját személyi szabadságában is gyakran korlátozta, nem engedte elmenni otthonról, megakadályozta, hogy a családjához elutazzon vagy orvosi ellátást vegyen igénybe. Előfordult az is, hogy veszekedés során lakóhelyükön tört-zúzott, egyszer a bejárati ajtót tokkal együtt kirúgta. Az agresszív férfi cselekményeinek az vetett véget, hogy az élettársa védett házba menekült. (A védett ház bizonyos bűncselekmények áldozatainak elhelyezésére szolgál.) A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek