A szerb elnök emlékművet állít Orbánhoz fűződő barátságának

Arra az időre gondolva, amikor már nem lesz Orbán.

„Olyan mértékben értékelem az Orbán Viktorral fenntartott barátságomat, hogy emlékművekkel örökítem meg Orbán tiszteletére azokra az időre is, amikor már nem lesz” – mondta Aleksandar Vučić a Szabad Magyar Szó írása szerint.

„A Magyarországgal fenntartott kapcsolat rendkívül fontos Szerbia számára, Orbán Viktor pedig személyes jó barátom” – mondta Vučić, hozzátéve, hogy a kétoldalú kapcsolatok ilyen magas szintje Orbán érdeme - írja a 444.

Orbán annyira jó barát, hogy – más kiválóságok mellett Észak-Korea képviselőjével együtt – nem ismerte el az ENSZ határozatát, amely szerint a srebrenicai mészárlás népirtás volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek