A szombathelyi börtönnél bukkantak fülesbagoly-fiókára

Az intézet munkatársai az A5-ös épület előtti zöld területen figyeltek fel a frissen nyírt fűben lapuló madárra.

A frissen nyírt fűben lapuló erdei fülesbagoly-fiókára lettek figyelmesek a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai - írja az Index.

A madár előbb egy kartondobozba, majd Kőszegre, az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság Chernel-kerti Madárvédelmi Központjába került. Az intézet munkatársai az A5-ös épület előtti zöld területen figyeltek fel a frissen nyírt fűben lapuló madárra.

A repülni még nem tudó bagolyfiókát Németh Richárd őrmester „terelte be” egy kartondobozba, majd az Egészségügyi Osztály munkatársai telefonáltak a kőszegi Chernel-kerti Madárvédelmi Központba, ahonnan elindult a segítség – írja a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek