Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

A szombathelyi Dell Amico Romeo is feltűnt a Voice adásában az RTL-en

Első tévés szereplésének hatvanadik évfordulója alkalmából jelentkezett a műsorba.

Az RTL-en futó The Voice ötödik adásában még Miklósa Erikát is elvarázsolta a 78 éves Dell’ Amico Romeo Alberico, aki öt évtizeden át Olaszországban építette zenei karrierjét. Nem ez volt az első alkalom, hogy a férfi hazai színpadon bizonyíthatott - írja a femina.hu .

Az olasz-magyar származású, Szombathelyen élő férfi részt vett az 1963-as Ki mit tud? versenyén. A kulturális ifjúsági tehetségkutatóban második lett abban az évben, az első hely Zoránt illette meg. A verseny után hatvan évvel a The Voice színpadán énekelt.

Dell Amico Romeo
YouTube

Bár egyik coach sem fordult meg a produkció alatt, azonban a dal végén Miklósa Erika elmondta, mennyire elragadta őt az itáliai életérzés, amit elhozott a stúdióba.

Mint kiderült, 2013-ban tért vissza Magyarországra, jelenleg Szombathelyen lakik, előtte Milánóban élt, és énekléssel foglalkozott.

Az 1963-as Ki mit tud?-dal indult meg a zenei karrierje.- A Zorán ütött ki, de a közönség meg visszaszavazott, akkor nagy szerencsém volt a Frank Sinatrával együtt énekelni a My Way-t 1971-ben.

Miután ezeket az információkat elárulta magáról, Miklósa megnyomta a gombot. Manuel megkérdezte tőle, hogy ilyen életúttal miért jelentkezett a műsorba, erre Alberico rávágta, hogy az első tévés szereplésének hatvanadik évfordulója alkalmából tette ezt meg - írja a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű