Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi Kétfarkú Kutyapárt passzivistái most éppen a hazai tengeri hajózást szeretnék fellendíteni

A Népi Kampánypénz Tékozló Alaphoz nyújtanak be pályázatot a flotta finanszírozására.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyarország viccpártja a Magyar Kétfarkú Kutyapárt már a választásokra készül és arra, hogy hogyan is tud a seggére csapni a kampányfinanszírozásra kapott közpénznek. Az ügy érdekében hozták létre a Rózsa Sándor I. Népi Kampánypénz Tékozló Alapot , amiben bárki pályázhat a kampánypénzek elköltésére.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A szombathelyi párt passzivisták is úgy gondolták, hogy érdemes lehet pályázni némi forrásra. Így most a hazai tengeri hajózás fellendítése érdekében egy hajóflottára pályáznak. Egészen pontosan egy kampány célokra használható vitorlás vételárát szeretnék megnyerni, amit a kampány végeztével különböző aktuális dolgokra hasznosítanának.

Alig várjuk, hogy a szombathelyi sejt eredményes pályázatot tudhasson magáénak. Elvégre tengeri nép a magyar.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés