A szombathelyi Malom Pubban beszélgethet Ungár Péterrel

Április 26-án, pénteken este hat órától.

Ezt olvastuk az esemény Facebook-ajánlójában:

"Gyere és beszélgess Ungár Péterrel arról, amiről a politikának valójában szólnia kellene!

Mi az LMP-ben azt gondoljuk, hogy a politika cserbenhagyta a választókat: a sehova nem vezető pártpolitikai csatározásokból, a folyamatos gyűlöletkeltésből és az üres szlogenekből már valójában mindenkinek elege van, a pártok mégis újra és újra ezt akarják lenyomni a torkunkon. Az egyik oldal csak orbánozni tud, a másik oldal csak gyurcsányozni, és közben az emberek valódi problémáival nem foglalkozik senki.

Mindenkit szeretettel várunk a Malom Pubban, ahol kötetlenül tudsz beszélgetni az LMP EP-listavezetőjével közéletről, valós kérdésekről és konkrét ügyekről, amik téged érdekelnek."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek