A Szombathelyről elszármazott műsorvezető, Kalocsai Andrea kapta a 2024-es Kazinczy-díjat

Megalakulásától kezdve, műsorvezetőkén a Szombathelyi Városi Televízióban dolgozott, majd öt évvel később 1992-től a Duna Televíziónak is alapító tagja lett.

A Duna tévében bemondóként kezdte, később hírolvasóként a híradóba is bekerült. Műsorvezetőként dolgozott például a Kedves, a Jókívánságok határok nélkül, a Kikötő, a Kultikon, a Szín-lap és a Mentor című műsorokban. Felelős szerkesztő-műsorvezetője volt a Kalliopé dalnokai című műsornak illetve más irodalmi műsorok előadójaként is szerepelt.

A díj elnyeréséről férje, a szintén volt szombathelyi Bartók László tudósított Facebook-oldalán.

Kalocsai Andrea
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek