A Szompark lakossági javaslatokat vár a fametszéshez

Bejelentéseiknél törekedjenek a fa helyének és a fa által okozott problémának pontos meghatározására.

A Szombathelyi Parkfenntartási Kft. 2022. augusztus 15 - 2022. szeptember 30 között várja a lakossági bejelentéseket a közterületi fák metszésével kapcsolatban.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy bejelentéseiknél törekedjenek a fa helyének és a fa által okozott problémának pontos meghatározására, annak érdekében, hogy a nevezett fa cégünk kollégái számára is megtalálható, a probléma felmérhető és a megoldás elvégezhető legyen!

A beérkezett metszési feladatokat a Kft. a kérések elbírálását követően, az indokoltság függvényében a 2022-2023.évi metszési terve keretében, 2023. március 31-éig fogja végrehajtani.

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a Kft. a metszési indokoltság elbírásánál és a cselekvési ütemterv összeállításánál a fák egészségi állapotát, az élet-és vagyonvédelmet valamint a közlekedésbiztonságot tekinti elsődleges szempontnak.

Tájékoztatjuk a társasházak lakóit, hogy a bejelentést elsősorban a közös képviselőn keresztül tegyék meg a lakóépületük környezetét érintő fák esetében. A bejelentéseket írásban az info_KUKAC_szompark_PONT_hu email, www.szompark.hu oldalon, a bejelentések fül alatt lehet megtenni - írják felhívásukban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek