A Szova új seprőgépének neve: Szippancs

Sok ötletet küldtek be a gyerekek, mi legyen az új gép neve. A győztes nevet beküldő kisfiút meg is ajándékozták.

Szippancs lett a Szova új seprőgépének a neve - írja a cég Facebook-oldalán.

Emlékeztettek, az önkormányzattal közösen arra gondoltak, játékra hívják a gyerekeket, ugyanis szerették volna, ha ők nevezik el az új gépet.

"Kezdeményezésünk hatalmas népszerűségnek örvendett, minden előzetes várakozásunkat felülmúlt, nagyon sok frappáns elnevezést kaptunk, nehéz dolga volt a zsűrinek" - írták, majd hozzátették, a gép végül a Szippancs nevet kapta.

Facebook/Szova

A győztes ötletet adó kisfiú, Grastyán Milán egy családi belépőt nyert a Tófürdőre. A jutalmat hétfő délután Horváth Soma alpolgármester és Kovács Cecília, a SZOVA vezérigazgatója adta át Milánnak, aki be is ült az általa elnevezett új autóba.

Facebook/Szova
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely