A Tisza Párt nyilvánosságra hozta: 28 millió forintba került az április 6-án, Kossuth téren megrendezett nagygyűlés

Azt is részletezték, pontosan mire költöttek.

A Tisza Párt oldalán közölték, a transzpa­rencia jegyében nyilvánossá teszik az április 6-i tüntetés költség­vetését. Tájékoztatásuk szerint 28 millió forintba került a nagygyűlés.

A rendezvény finanszírozásának forrásáról azonban csak annyit írtak, hogy a fedezet „nagylelkű adományokból” jött össze.

A különböző gyanúsításokkal ellentétben mi nem fogadunk el külföldi finanszírozást, és nem kötünk háttérmegállapodásokat. Továbbra is függetlenül, lépésről lépésre haladunk előre, a magyar nép támogatásával – olvasható a honlapon.

Kiemelték, hogy az április 6-i rendezvényt még a Legyél a változás Egyesület finanszírozta, most viszont már a támogatóknak lehetősége van dönteni arról, hogy a Legyél a változás Egyesületet vagy a Tisza Pártot szeretnék-e támogatni.

A részletes költségvetés:

Biztonsági szolgáltatás 1 016 000 forint

Jogdíj: 1 179 951 forint

Közmű: 673 318 forint

Rendezvénytechnika: 24 076 558 forint

Videógyártás: 1 308 100 forint

Végösszeg: 28 253 927 forint

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek