Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Vodafone egy hónappal meghosszabbította az ingyenes internet-hozzáférés igénylését

A magyar kormány november elején rendelte el az ingyenes vezetékes internet-hozzáférési szolgáltatás biztosítását, hogy ezzel segítsék a veszélyhelyzet ideje alatt a digitális oktatásban érintett családokat.

A kezdeményezéshez a Vodafone Magyarország is csatlakozott: a szolgáltató a vezetékes internetet használó ügyfelei közül a középfokú oktatásban résztvevő diákok és az ilyen diákokat oktató pedagógusok részére a decemberi számlában 1 havi internet hozzáférési szolgáltatás előfizetési díját egy előfizetési cím tekintetében jóváírja.

A Vodafone Magyarország ezzel kapcsolatban bejelentette, hogy a támogatási igények leadási határidejét egy hónappal meghosszabbította, melynek eredményeként december 27-ig az egy havi díjmentes internetszolgáltatásra jogosult ügyfelek a támogatást online tudják igényelni. Ehhez az ügyfélszám, szolgáltatási cím, oktatási azonosító és oktatási intézmény neve szükséges, illetve szükség lehet még a korábbi számla számára is.

A november 27. után leadott igényeknél a támogatás a januárban kiállított számlán kerül jóváírásra. A jogosultak továbbra is csak egy címre igényelhetik a kedvezményt és egyszer 30 napra vehetik azt igénybe. - írja a napi.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra