A Vodafone-nál megszűnik a Comedy Central Family csatorna

Nem értik a rajongók a cég döntését.

"Az ÁSZF és a Kiemelt Üzleti ÁSZF, 1. sz. Szolgáltatások leírása melléklet 1. sz. Csatornakiosztás függelékéből a Szolgáltató érdekkörén kívül eső ok miatt kivezetésre kerül a Comedy Central Family műsorcsatorna, mivel a médiaszolgáltató tájékoztatása alapján a műsorcsatorna 2024. július 6-án megszűnik" – olvasható a Vodafone közleményében, amit az Origo vett észre.

Nem értik a rajongók a cég döntését. A Vodafone bejelentése után az olyan műsorok, mint az Ifjú Sheldon, Férjek Gyöngye, Jószomszédok vagy Spongyabob Kockanadrág, rajongói valósággal felháborodtak a döntés kapcsán, de a cég rendíthetetlen a csatorna júliusi megszűnését illetően.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek