Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Leleplezték Adele-t: sosem találnád ki, hogyan csempészik az énekesnőt titokban a színpadhoz

Legalábbis az ausztrál turnéján.

David Copperfield csak úgy sunyul a sarokban! Hogy miért? Mert az idén öt Grammy-díjat is zsebre rakó brit énekesnő minden jel szerint olyan trükkös bejutást foganatosít a fellépésein, amiket ma már az esetek többségében többtízezres közönségre optimalizálnak, hogy az elsőre talán eszébe nem jutna még a rutinos koncertrókáknak sem. Hogy mit magyarázunk itt? Hát ezt a szitut - Adele ugyanis rendszerint nem vehető szemügyre a koncertjének kezdete előtt az öltöző és a színpad közötti viszonylaton:

Fotó: Getty Images

Szerencsére a szemfüles rajongók mindig jönnek és segítenek. Néhányan kiszúrták ugyanis, hogy egy nagyobbacska boxot mindig ezen a nyomvonalon gurítanak be a színpadhoz:

Nyugat.hu

Arról nem beszélve, hogy Adele személyi testőre is rendszeresen elkíséri a technikusi ládának tűnő talán nem is technikusi ládát:

Nyugat.hu

Gyanús? Mi az, hogy! Nagyon is!!!

Egy névtelen forrás a brit The Sun bulvárlapnak is elismerte, hogy az énekesnő, aki a Grammy-gálás műsorát egy ízes káromkodással kezdte , bizony ott csücsül a box közepén, miközben a rajongók alig pár méterre kéztördelve várják a felbukkanását (de persze a ládáról azt gondolják, az csak valami technikai felszerelés).

Sőt, a magát a világhírnévig hellózó sztár az ausztráliai Brisbane-ben tartott koncertjén közvetetten talán épp a titkot kotyogta el, amikor közölte a közönséggel:

ahogyan eljutok a színpadig, az rendesen izzasztó, át vagyok ázva. De nem mondhatok erről többet, ha megtudjátok a végén, nevetni fogtok.

Ezek után van még valakinek kétsége?

Minket már csak az érdekel, van-e odabent olvasólámpa, esetleg egy kis laposüveg vagy egy kisujjnyi spangli a stressz kezelésére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra