Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bár itt az adóbevallás ideje, hiányoznak a szükséges nyomtatványok a NAV körmendi és szombathelyi irodájából is

Olvasónk jelezte, hogy Szombathelyen és Körmenden sem kapni az adóbevallás postaköltségmentes elküldéséhez szükséges borítékot, sőt, Körmenden még a kitöltendő nyomtatványból sem tudnak adni az embereknek. Mi meg utánajártunk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Érdekes jelenséggel találkozhat, aki mostanában szeretné beküldeni adóbevallását. Január 31-től bevallási időszak van. Ennek ellenére sem a szombathelyi, sem a körmendi NAV irodában nem lehet a bevallások ingyenes elküldéséhez szükséges borítékokhoz hozzájutni. Körmenden nyomtatvány sincs. Vajon miért?

– írta olvasónk még múlt héten.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az újságíró ilyenkor elsőként ellenőrzi az információt. Teletelefonáltunk egyszerű ügyfélként a körmendi és a szombathelyi NAV irodájába is, hogy nyomtatványokat kérjük. Mint kiderült, a hír igaz, Körmenden egyáltalán nincs ebből a nyomtatványból és Szombathelyre is mindössze 500 darabot küldtek – ez pedig hamarosan el is fogy. De hogy mikor érkeznek meg újra és egyáltalán a központból a borítékok és az adóbevalláshoz szükséges nyomtatványok, azt a hivatalban sem tudta senki.

Ezért aztán csütörtökön kora délután hivatalos e-mailben is feltettük kérdéseinket a NAV budapesti központjának, de válasz azóta még nem érkezett. Mihelyst megtudjuk, hogy mi is áll a nyomtatványhiány hátterében és mikor érkezik az utánpótlás, megírjuk Önöknek.


Az egyéni vállalkozók és a magánszemélyek egyébként még május 20-ig nyújthatják be adóbevallásukat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés