Adventi meglepetés: karácsonyi dal az első gyertyaláng mellé Fatimától

A négy adventi vasárnapra egy igazán különleges meglepetéssel készülünk olvasóinknak. Kattintsanak az első karácsonyi dalért!

Németh-Hindi Fatima, szombathelyi énekesnő, a Yama Kitchen háziasszonya, különleges meglepetéssel készült az idei adventre. Minden vasárnap egy karácsonyi dallal lepi meg a közönséget.

Zergi Borbála

A decemberi non-stop száncsengőalaphoz, a mézeskalács-sütéshez, az ajándékcsomagoláshoz és fenyőfadíszítéshez is kedvcsináló dalokat, azaz Fatima adventi ajándékait először a Nyugat.hu-n láthatják és hallhatják. Az első dal a Winter Wonderland, amelyben Fatimát kedvese, Németh Ádám kíséri zongorán.

Zergi Borbála

Egy kicsit magam mögött hagytam az éneklést az utóbbi pár évben, mert több más kreatív ötlet jött, amire szívesebben fordítottam energiát. Aztán egyszer csak nagyon elkezdett hiányozni az éneklés (van egy ilyen tulajdonsága), nem beszélve arról, hogy rengeteg barátom, ismerősöm várta, hogy újra halljanak felőlem ezen a téren is. Azonban az újabb koncertszervezéstől, színpadi stressztől távol maradva szerettem volna saját és mások vágyainak is eleget tenni. Így születtek ezek a videók, amik tökéletes kompromisszumos megoldást nyújtanak. A karácsonyt imádom, s az ünnep bensőséges, készülődős hangulatához illően barátokkal, otthonos környezetben, sok-sok nevetés közepette sikerült elkészítenünk a felvételeket, minden percét imádtam.

- mesélte Fatima.

A következő dalt december negyedikén láthatják vasárnap, figyeljék honlapunkat délután!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video