Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Aranyozott emléklapot kapott a fideszes Ágh Péter, mert felavatott egy, az Európai Unió pénzéből épülő fejlesztést

A polgármesterek tudják, kinek kell hálásnak lenniük.

Magasra tették a lécet Hegyfalu és a környező települések polgármesterei, nehéz lesz őket legyőzni. Történt, hogy Hegyfalu, Pósfa, Szeleste, Zsédeny és Ölbő közösen nyertek egy uniós pályázatot, amiből közös szennyvíztisztító telepet és csatornahálózat építenek. Még egyszer, az Európai Unió által adott pénzből.

Meg is ünnepelték a beruházás kezdetét, közösen leraktak egy alapcsövet. Így:

Forrás: Facebook / Ágh Péter

Aztán egy aranyozott emléklappal szépen megköszönték az egészet Ágh Péter országgyűlési képviselőnek. Ezzel:

Forrás: Facebook / Ágh Péter

Aki mindezt mosolyogva elfogadta:

Forrás: Facebook / Ágh Péter

Ja, és mindezt büszkén ki is posztolta a Facebookra .

Az már csak hab a tortán, hogy mindezek után az ostffyasszonyfai óvoda felújítását avatta fel, persze, óvodások műsorával és sok fotóval.

Ágh Péter

Ostffyasszonyfán kormányzati támogatás révén felújították az óvodát, remélem a gyerekek, az itt dolgozók és a szülők nagy örömére!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra