Ágh Péter és Orbán Ráhel egy napon lesznek boldogok

A Fidelitas-elnök és szombathelyi képviselő szombaton megnősül.

Nagy nap lesz a szombati több Fideszes honatya életében is. Orbán Viktor férjhez adja Ráhel nevű lányát, és Ágh Péter is kimondja a boldogító igent. Úgy tudjuk, mivel a menyasszony tihanyi, így Ághék Tihanyban esküsznek meg, és a lakodalomra is az egyik tihanyi vendéglőben kerül sor.

Tóth Ágota és Ágh Péter (fotó:Facebook)
facebook

A szombathelyi képviselő menyasszonya Tóth Ágota, akivel már évek óta egy párt alkotnak, és aki a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium munkatársaként közvetlenül a miniszter alatt dolgozik. Bár Ágh Pétert többször kerestük, de sem telefonon, sem pedig e-mailben nem értük el, így sajnos megismerkedésükről és az esküvőről sem tudunk további izgalmas részleteket megosztani olvasóinkkal. Mindenesetre sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet