Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Agyonverte férjét egy tatabányai nő, miután az részegen a padlóra piszkított

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csütörtök délután hirdették ki a bíróságon annak az asszonynak az ítéletét, akit a Tatabányai Törvényszék életveszélyt okozó súlyos testi sértés miatt egy év és hat hónapnyi börtönbüntetésre ítélt. Végül három évi felfüggesztettet kapott, s mivel sem az ügyész, sem a vádlott és ügyvédje nem fellebbezett, az jogerőssé is vált. Ennek köszönhetően T. Tímea, aki eddig is szabadlábon védekezhetett, hazamehetett otthonába - írja a Kemma .

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Abba a lakásba, ahol 2015. december 15-én, a késő esti órákban olyan súlyosan megverte volt férjét, hogy az belehalt sérüléseibe. A nő mindezt nem szándékosan tette, hanem erős felindultságában, amire jó oka volt. Kiderült ugyanis, hogy párjától 11 évnyi házasság után vált el, mert a hentesként sokak által ismert férfi alkoholistává vált és nagy összegű adósságokat is felhalmozott. Családi életük emiatt fokozatosan megromlott, egyre gyakrabban veszekedtek, s ilyenkor többnyire a férj ütötte-verte a feleségét, aki ma is ápolónőként dolgozik.

A kiabálások rendszeressé váltak közöttük, amit sem a fiuk, sem a lányuk nem bírt már elviselni, ezért albérletbe költöztek. Egy egy idő után a hölgy is pszichiátriai kezelésre szorult, mert pánikbeteg és depressziós lett. Ekkortól ha nem is rendszeresen, de alkalmanként ő is fogyasztott némi alkoholt. Így volt ez a tragédia napján is, amikor a férfi este nyolc után elment a közös lakásból, majd 23 óra körül részegen tért haza. Miután közölte vele volt felesége, hogy menjen aludni, a férfi hőbörgése miatt haragra gerjedt és indulatosan belökte őt a szobájába.

Ott a sértett levetkőzött, majd a padlóra vizelt, s ugyanott elvégezte nagydolgát is. A nő, mikor meglátta mindezt, még idegesebb lett, s kezébe vett egyfalécet, ami korábban az asztalról törött le. Ezzel kezdte ütlegelni a férfit, aki részegsége miatt alig fejtett ki ellenállást. Hajdani szerelme végül önszántából hagyta abba exférjet bántalmazását, majd visszament a saját szobájába.

Körülbelül 20 perc elteltével a hölgy észlelte, hogy lakótársa ki akar jönni a szobájából az előtérbe, majd azt is, hogy összeesett. Ekkor odament a földön fekvőhöz, ellenőrizte pulzusát, s mivel nem tapasztalt életjeleket, telefonon hívott segítséget. A helyszínre kiérkező mentők már csak azt tudták megállapítani, hogy a sértett elhunyt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés