Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csillagot kapott az Aida címszereplője

Már Szombathelyen is van Hírességek Sétánya, az Iseum előtt. Az első csillagot Lukács Gyöngyi kapta.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rövid, ötperces gesztus a közel 40 fokos melegben az Iseum főbejáratánál, a betonból dől a hőség. Mérei Tamás, az Iseumi Szabadtéri Játékok főszervezője, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója is rövidre fogja. A cél, hogy a későbbi években is legyen nyoma az iseumi előadásoknak, egyúttal létrehozzák a város újabb látványosságát.

Balra Lukács Gyöngyi és Mérei Tamás
Mészáros Zsolt
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Hollywoodi példára a járdába épített ötágú csillagról van szó, amit az Iseumi Szabadtéri Játékok Százmilliós Aida és Jézus Krisztus az Iseumban 2013. May 06. 19:15 címszereplői kapnak. Rajta a nevükkel, az előadás címével és a bemutató évszámával. Mérei bejelenti, hogy a következő két hétben még hárman kapnak csillagot. Köztük a Jézus Krisztus Szupersztár címszereplője, Schrott Péter, majd a Vásáry 80 c. hangverseny névadója, Vásáry Tamás zongoraművész, karmester, valamint az est sztárvendége, a tenor Ramón Vargas.

Az első csillag
Mészáros Zsolt

Lukács Gyöngyi kissé meghatódik, aztán elmeséli, hogy pár éve Los Angelesben énekelte a Tosca címszerepét, és megnézték a híres hollywoodi sétányt, a sztárok csillagjaival. És akkor is elcsodálkozott, milyen jó dolog, hogy így megmarad a nevük és a teljesítményük, de nem gondolt arra, hogy egyszer ő is kap hasonló csillagot. – Megtisztelő, hogy én vagyok az első – mondja.

Jövő szombaton, majd egy hét múlva megint csillagavató a szombathelyi Hírességek Sétányán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Aida is jobban teljesít

Akkor bejön Lukács Gyöngyi, a tér minden zugát kitöltő hanggal, és kioltódnak a félelmeim. Százmilliós szombathelyi Verdi-premier az Iseumban.

Százmilliós Aida és Jézus Krisztus az Iseumban

Százmilliós költségvetéssel érkezik nyáron az Iseumba Aida, Jézus Krisztus Szupersztár és Vásáry Tamás születésnapi vendégei.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés