Csillagot kapott az Aida címszereplője

Már Szombathelyen is van Hírességek Sétánya, az Iseum előtt. Az első csillagot Lukács Gyöngyi kapta.

Rövid, ötperces gesztus a közel 40 fokos melegben az Iseum főbejáratánál, a betonból dől a hőség. Mérei Tamás, az Iseumi Szabadtéri Játékok főszervezője, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója is rövidre fogja. A cél, hogy a későbbi években is legyen nyoma az iseumi előadásoknak, egyúttal létrehozzák a város újabb látványosságát.

Balra Lukács Gyöngyi és Mérei Tamás
Mészáros Zsolt

Hollywoodi példára a járdába épített ötágú csillagról van szó, amit az Iseumi Szabadtéri Játékok Százmilliós Aida és Jézus Krisztus az Iseumban 2013. May 06. 19:15 címszereplői kapnak. Rajta a nevükkel, az előadás címével és a bemutató évszámával. Mérei bejelenti, hogy a következő két hétben még hárman kapnak csillagot. Köztük a Jézus Krisztus Szupersztár címszereplője, Schrott Péter, majd a Vásáry 80 c. hangverseny névadója, Vásáry Tamás zongoraművész, karmester, valamint az est sztárvendége, a tenor Ramón Vargas.

Az első csillag
Mészáros Zsolt

Lukács Gyöngyi kissé meghatódik, aztán elmeséli, hogy pár éve Los Angelesben énekelte a Tosca címszerepét, és megnézték a híres hollywoodi sétányt, a sztárok csillagjaival. És akkor is elcsodálkozott, milyen jó dolog, hogy így megmarad a nevük és a teljesítményük, de nem gondolt arra, hogy egyszer ő is kap hasonló csillagot. – Megtisztelő, hogy én vagyok az első – mondja.

Jövő szombaton, majd egy hét múlva megint csillagavató a szombathelyi Hírességek Sétányán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Aida is jobban teljesít

Akkor bejön Lukács Gyöngyi, a tér minden zugát kitöltő hanggal, és kioltódnak a félelmeim. Százmilliós szombathelyi Verdi-premier az Iseumban.

Százmilliós Aida és Jézus Krisztus az Iseumban

Százmilliós költségvetéssel érkezik nyáron az Iseumba Aida, Jézus Krisztus Szupersztár és Vásáry Tamás születésnapi vendégei.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra