Airsoft fegyverrel lövöldözött az iskolában egy szombathelyi fiú

Információink szerint apja valósághű airsoft marokfegyverével adott le több lövést egy nyolcadikos fiú egy szombathelyi iskolában. A rendőrség büntetőeljárást indított.

Úgy tudjuk, a 8. osztályos fiú a második emeleten, osztálytársai előtt vette elő a valósághű maroklőfegyvert, majd több lövést adott le vele, többek között az osztály szemetes edényére, amit az elmondások alapján ki is lyukasztott. Pánik ugyan nem tört ki, de többen is megijedtek a hangtól és attól, hogy a fiúnál fegyver van.

Képünk csak illusztráció
24.hu

A rendőrség kérdéseinkre az alábbi szűkszavú közleménnyel reagált:

Az egyik szombathelyi iskolában egy fiatal fiú a nála lévő airsoft fegyvert különböző berendezési tárgyakra célozva sütötte el, az ügyben büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság

– írta válaszában Takács Zoltán rendőr őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Információink szerint az airsoft pisztolyt apja tudta és beleegyezése nélkül vitte iskolába a fiú, akit az eset után eltanácsoltak az iskolából. Úgy tudjuk, a diák tavaly egy másik szombathelyi tanintézményből érkezett, ahonnan szintén mennie kellett.

Körző és kés

Múlt héten egy másik szombathelyi általános iskolához mentőt kellett hívni, mert egy lány körzővel fenyegette meg társait és tanárát, majd szurkálni kezdte magát. Ezelőtt pedig egy középiskolában került elő kés egy sokat cikizett diák táskájából

Címlapkép: 24.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló