Akadozik a MÁV applikációja

Nem ment zökkenőmentesen az átállás.

Március 1-jétől új időszámítás kezdődött a közösségi közlekedésben. A mostantól érvényes új tarifa- és kedvezményrendszer bevezetésével összefüggő technikai átállás miatt egy időre szünetelt a jegyértékesítés. Ugyan a Mávinform tájékoztatása szerint ez csütörtökön 22 órától péntek hajnali 3 óráig tartott, a MÁV-applikáció még most is akadozik sokaknál - írta meg az Index.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Előre jelezték, MÁV-mobilalkalmazást frissíteni kell március 1-jén vagy azt követően. Ugyanakkor hiába a frissítés, az átállás nem ment zökkenőmentesen, a MÁV-app sokaknál még most is akadozik, vagy el sem indul egyáltalán, miközben az automaták sem működnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek